Mlađi kadeti MOK “marsonia” osvojili 9. mjesto u državi

Državno prvenstvo u odbojci za mlađe kadete (U15) održano je u gradu Zadru od 29.4.2022. do 1.5.2022. Ukupno je sudjelovalo 11 muških ekipa, među kojima i ekipa Marsonije koja je izborila plasman na državno prvenstvo tjedan prije na regionalnom prvenstvu Slavonije i Baranje.

Prošlogodišnji prvaci države, naši mladi brođani, otišli su u Zadar spremni i motivirani da ostvare još jedan veliki rezultat ali je na kraju presudila loša organizacija natjecanja i nesretni ždrijeb.

3 odlične ekipe bile su u skupini B gdje je svatko svakoga pobijedio, a najmanje sreće na kraju imali su odbojkaši Marsonije. Ekipa OK Ribola Kaštela i OK Daruvar su kasnije lagano došli do polufinalnih mečeva i na kraju igrali između sebe za 3. mjesto i brončane medalje.

Ostale dvije utakmice u razigravanju od 9. do 11. mjesta u državi, brođani su glatko 2:0 pobijedili obje zagrebačke ekipe, OK Croatiu i OK Medicinar Trnje. I tako sa 3 pobijede i 1 porazom na prvenstvu završili na nesretnom 9. mjestu.

Nadamo se da će nagodinu biti bolja organizacija natjecanja ili više sportske sreće na strani MOK “Marsonia” da se dečki bore za medalje, gdje im je i mjesto.

Rezultate državnog prvenstva i konačni poredak u odbojci za dječake (U15) možete pogledati OVDJE!

Komentiraj